PFD-Pak udfører postbehandling i alle afskygninger – fra manuelle kuverteringsopgaver til maskinkuvertering, plastfoliering, s/h- eller farveprint og brevfletning. De seneste år har vi investeret i den nyeste teknologi for at kunne imødekomme vores kunders behov for hurtig levering af kvalitetsløsninger.

KUVERTERING

Om det er den kedelige rudekuvert eller en sprød sølvblank boblekuvert - så klarer vi alle former for forsendelse, naturligvis til den billigst mulige porto. Vi sørger selvfølgelig for sortering og indlevering - uanset hvordan din forsendelse skal videre.

Vi håndterer flere forskellige bilag, størrelser, match og OMR - og har du specielle ønsker, klarer vi også det.

ADRESSERING OG DATABEHANDLING

Breve, magasinpost, blade, foldere, pakker, plakater, invitationer, kampagnematerialer, års- og kvartalsregnskaber, aktionærnyheder; alt hvad der kan sendes, sørger vi for at adressere og distribuere. 

Hos os er du i trygge hænder;  vi tjekker naturligvis de data vi modtager, således at opgaven kan løses optimalt. Omhyggelighed er en hjørnesten i PFD-PAK.

PRINT

Vi er til det kedelige...Du kan derfor trygt overlade alle former for printopgaver til os; kort, breve, foldere, kontoudtog, fakturerering, direct mail, konferencematerialer og meget mere.... We just do it - også på specialpapir.

Vi har over 25 års erfaring på området, og vi kan derfor hjælpe dig med at finde den mest optimale og prisrigtige løsning uden at gå på kompromis med kvaliteten. Selv mindre opgaver kan der være fordele i at outsource - så tag en snak med os.

MANUELLE LØSNINGER

Er du til en kreativ løsning eller har du emner, der ikke kan håndteres maskinelt, råder vi over en kompromisløs medarbejderstab med en lang erfaring indenfor manuelle opgaver. 

Eksempler kan være: Goodiebags, mapper og ringbind, konferencematerialer, kampagnematerialer, sampak af emner, kollektionskataloger, kollektionsprøver, indstik af vareprøver, salgsdisplays, vinduesdekorationer til butikskæder, undervisningsmaterialer, reklamemerchandise, monteringsopgaver og meget mere... We just do it.

PLAST OG FOLIE

Skal du have beskyttet din forsendelse eller din vare, kan foliering eller krympepakning være en løsning. Alt fra kataloger og magasiner til retro-LP'er og professorterninger; vi finder en løsning, der kan matche dit behov.
Vi kan naturligvis håndtere flere emner, f.eks. et magasin med flere bilag og et tillæg. Vi kan både lave in-line og off-line indstik. Så tag en snak med os, så finder vi den bedst mulige løsning.

PAKNING FOR WEBSHOP

Kommer snart...

DISTRIBUTION

Kommer snart...

RÅDGIVNING

Kommer snart...